Culmea şofatului: Să rămâi blocat cu maşina pe un drum care era închis circulaţiei de peste o lună

Un şofer a rămas, miercuri, blocat cu maşina pe un drum din judeţul Prahova şi a cerut ajutorul jandarmilor. Şoseaua este închisă circulaţiei de autorităţi până pe 15 martie, tocmai din cauza stratului mare de zăpadă.

4769 afișări

Potrivit IJJ Prahova, jandarmii au intervenit pentru deblocarea maşinii în urma unui apel la 112.

Maşina a rămas blocată pe drumul care face legătura între localitatea Cheia şi Cabana Muntele Roşu.

„Circulaţia este restricţionată pe porţiunea respectivă de drum, în perioada 15 noiembrie-15 martie, din cauza căderilor de zăpadă. În sprijin a fost trimis un echipaj de jandarmi şi salvatori montani”, au transmis reprezentanţii Jandarmeriei Prahova.

Intervenţia jandarmilor pentru deblocarea maşinii a durat aproape o oră. „Şoferul imprudent a fost coborât în siguranţă în localitatea Cheia, fără a avea nevoie de îngrijiri medicale”, a mai anunţat IJJ Prahova.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici