Video Cultură de peste o sută de plante de canabis, descoperită în urma unor percheziţii în judeţul Buzău

Procurorii DIICOT au descoperit, vineri, o cultură de peste o sută de plante de canabis, în urma unor percheziţii în comuna Podgoria din judeţul Buzău, două persoane suspectate de trafic de droguri fiind duse la audieri.

1814 afișări

Cele două persoane sunt cercetate pentru trafic de droguri de risc, acestea fiind audiate de procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) Buzău.

Anchetatorii au făcut şase percheziţii domiciliare, în urma cărora au descoperită o cultură outdoor de canabis, în comuna Podgoria, judeţul Buzău. În urma percheziţiilor au fost ridicate 116 plante de canabis, se arată într-un comunicat de presă al DIICOT.

Cercetările în această cauză au fost făcute împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară de la Serviciul de Combatere a Criminalităţii Organizate Buzău şi Serviciul Operaţiuni Speciale Ploieşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici