Video Cum a ajuns "Spiru Haret" să aibă 300.000 de studenţi - VIDEO

Spiru Haret a evoluat de la 30.000 la 300.000 de studenţi sub ochii a cinci miniştri ai Educaţiei, începând cu actualul ministru de resort Ecaterina Andronescu, informează Ziarul Financiar.

55 afișări

Universitatea "Spiru Haret", care are în prezent peste 300.000 de studenţi, a început să devină o fabrică de diplome încă din 2004, în ultima parte a mandatului actualului ministru de resort, Ecaterina Andronescu, acelaşi demnitar care acum spune că intenţionează să declare nule aproximativ 100.000 de diplome, pentru că absolvenţii nu au urmat specializări autorizate sau acreditate.

Potrivit ministrului, aceşti absolvenţi trebuie să mai susţină încă o dată examenul de licenţă la universităţi acreditate. Însă a intervenit factorul politic - PSD transmiţându-i ca sarcină ministrului să examineze şi o altă cale.

Citeşte mai multe despre problemele apărute la Universitatea Spiru Haret pe www.zf.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici