Cum a ajuns un american să vândă pizza de milioane de euro în România

“Eram dornic să fac altceva, iar în perioada respectivă exista un mare exod de tineri americani care plecau spre Varşovia, Budapesta, Praga, însă puţini au ales Bucureştiul. Piaţa s-a deschis şi era nevoie de oameni din Vest care ştiau cum se face o afacere”, explică Alfred Gerard Dauteuil, managerul lanţului de pizzerii Jerry’s Pizza.

1740 afișări
Imaginea articolului Cum a ajuns un american să vândă pizza de milioane de euro în România

Cum a ajuns un american să vândă pizza de milioane de euro în România

De altfel, el îşi propusese două obiective chiar înainte de a veni pentru prima oară în România: primul era să plece din SUA, iar al doilea - sa devină antreprenor. Îniţial, după ce a venit în România, a lucrat alături de alţi americani care se stabiliseră aici după Revoluţie, însă după doi ani şi-a dat seama că realizase doar jumătate din scopurile sale.

"Am început să caut ce s-ar putea cere pe piaţă."

Citeşte mai multe despre piaţa de livrare la domiciliu în revista BUSINESS Magazin


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici