Cum a ajuns un urs în curtea unei şcoli din Miercurea Ciuc. Jandarmii, chemaţi să intervină

  • Potrivit Jandarmeriei Harghita, prezenţa ursului în curtea Colegiului Márton Áron din Miercurea Ciuc a fost semnalată după miezul nopţii de un bărbat la numărul 112
  • Jandarmii au rămas pentru o perioadă în zonă pentru a se asigura că animalul sălbatic nu revine.
278 afișări
Imaginea articolului Cum a ajuns un urs în curtea unei şcoli din Miercurea Ciuc. Jandarmii, chemaţi să intervină

Un urs a ajuns în noaptea de vineri spre sâmbătă în curtea unei şcoli din Miercurea Ciuc, judeţul Harghita, şi a fost îndepărtat de jandarmi.

Potrivit Jandarmeriei Harghita, prezenţa ursului în curtea Colegiului Márton Áron din Miercurea Ciuc a fost semnalată după miezul nopţii de un bărbat la numărul 112.

La faţa locului a fost trimis un echipaj de jandarmi, care a îndepărtat ursul în pădurea de pe Dealul Şumuleul Mic.

Jandarmii au rămas pentru o perioadă în zonă pentru a se asigura că animalul sălbatic nu revine.

Jandarmii le reamintesc oamenilor că este recomandat ca, de fiecare dată când sunt martori ai unor astfel de situaţii, să sune la 112, să nu încerce să intervină, să nu hrănească animalele sălbatice, să aibă grijă unde depozitează resturile menajere şi să nu se apropie de urşi pentru a-i filma sau fotografia.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici