Cum a arătat „ziua eliberării” de starea de urgenţă. Străzi pline şi artificii

  • Vineri a fost prima zi de stare de alertă
  • Străzile au fost pline de oameni care reiau lucrul de la birou sau au ieşit pentru o alergare, fără să aibă nevoie de declaraţie
  • Nu uita, mai multă libertate vine la pachet şi cu o mai mare responsabilitate
1509 afișări
Imaginea articolului Cum a arătat „ziua eliberării” de starea de urgenţă. Străzi pline şi artificii

Cum a arătat „ziua eliberării”. Străzi pline şi artificii

Este prima zi când nu mai avem stare de urgenţă şi Bucureştiul pare că îşi recapătă viaţa. Am văzut oameni la metrou, în tramvaie, autobuze, dar şi foarte maşini în trafic şi de asemenea, echipaje de poliţie care se asigură că regulile sunt respectate.

Majoritatea oamenilor spun că merg la muncă, dar sunt şi unii care au ieşit din case pentru activităţi fizice. Cum văd ei trecerea de la starea de urgenţă la stare de alertă? 

„E bine şi aşa, avem aşa o speranţă la viaţă, ca să zic aşa, e un început”, a spus unul dintre trecători. 

Unii simt 15 mai ca pe o „zi a eliberării”, fiindcă tot stresul acumulat în ultimele două luni poate fi eliminat prin mici ieşiri care până azi erau interzise.

Străzile nu mai sunt goale, iar oamenii îşi reiau activităţile.

Ieri seară, de bucurie că s-a încheiat starea de urgenţă, unele persoane au aprins artificii, mai ceva ca de Anul Nou.

Nu uita, totuşi, că ieşirea din starea de urgenţă nu înseamnă că pericolul a trecut sau că nu mai există reguli. Din contră, libertatea vine cu responsabilitate.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici