Cum a reuşit o fetiţă din Kiev să scape cu viaţă de „călăii” ruşi care i-au omorât familia

  • Dasha are 13 ani, dar războiul a maturizat-o brusc.
  • A trebuit să se prefacă moartă pentru a nu fi executată de către invadatorii ruşi.
2606 afișări
Imaginea articolului Cum a reuşit o fetiţă din Kiev să scape cu viaţă de „călăii” ruşi care i-au omorât familia

FOTO Andrii Nebytov/Facebook

Ucrainenii sunt curajoşi, atât adulţii, cât şi copiii. Este şi cazul Dashei, o fetiţă dintr-un sat invadat de soldaţii lui Putin.
 
La finele lunii februarie, soldaţii ruşi au cucerit satul Katiujanka, Vîşhorod din regiunea Kiev.  Aşa că fetiţa, împreună cu tatăl şi mama vitregă au încercat să fugă cu maşina, dar au intrat sub ploaia de gloanţe trase de către invadatori.
 
Părinţii Dashei au murit pe loc, iar maşina a luat foc. Ea a sărit din maşină, s-a ascuns în spatele vehiculului, deşi ruşii continuau să tragă înspre ea. Voiau s-o omoare. 
 
Dasha a fost rănită gravă şi s-a prefăcut moartă pentru ca soldaţii să nu mai tragă în ea. Când s-au apropiat pentru a vedea dacă mai trăieşte, au lovit-o cu piciorul, ea nu s-a mişcat, aşa că au plecat, considerând atacul asupra celor trei civili, un succes. 
 
Curajul ei i-a salvat viaţa. Fata a supravieţuit şi a fost tratată de medicii care au ales să nu plece din ţară, pentru a putea salva vieţi.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici