Cum arată bradul românului în 2010: e de import, stă în ghiveci şi costă 75 de euro

Bradul de 10.000 de euro, decorat cu cristale Swarowski, cu globuri suflate manual în sticlă şi umplute cu praf de aur sau de argint, pictate manual sau personalizate cu numele celor din familie e amintire în 2010. Cumpătarea şi tradiţia sunt tendinţele acestor Sărbători, informează Gândul.

54 afișări
Imaginea articolului Cum arată bradul românului în 2010: e de import, stă în ghiveci şi costă 75 de euro

Cum arată bradul românului în 2010: e de import, stă în ghiveci şi costă 75 de euro (Imagine: George Calin/Mediafax Foto)

Românii nu mai aruncă cu banii nici când e vorba de bradul de Crăciun. "Cumpără mai discret, preferând calitatea şi nu cantitatea", afirmă Marius Dosinescu, cel care a pus pe picioare o afacere online cu brazi şi decoraţiuni. El spune că, din motive de criză, majoritatea românilor sunt mai atenţi la bugetele pentru Sărbători.

Citeşte mai multe despre bradul de criză din 2010 pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici