Cum arată Crăciunul angajaţilor români: posibil cu petreceri la firmă, dar sigur fără prime

O mare parte din companiile de pe piaţa locală care obişnuiau să acorde prime de Crăciun pentru angajaţi au renunţat la aceste beneficii în acest an, în încercarea de a-şi reduce din costuri, însă nu au tăiat din bugetele alocate petrecerilor organizate cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

19 afișări
Imaginea articolului Cum arată Crăciunul angajaţilor români: posibil cu petreceri la firmă, dar sigur fără prime

Cum arată Crăciunul angajaţilor români: posibil cu petreceri la firmă, dar sigur fără prime (Imagine: Mediafax Foto)

În opinia Oanei Datki, country manager la Consulteam, reprezentantul pe piaţa locală al gigantului în resurse umane Mercer, există companii care au renunţat şi la prime, dar şi la petreceri de Crăciun.

"Companiile care au renunţat la prime nu garantau aceste beneficii în contractele colective sau în contractele individuale de muncă. Mai degrabă s-a renunţat la prime decât la petreceri, pentru că petrecerile sunt mai ieftine", explică Datki.

Citeşte mai multe despre cum arată Crăciunul la angajaţii români pe www.zf.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici