Cum au evoluat salariile românilor anul trecut? Vezi aici cele mai bănoase meserii!

Deşi a fost un an de criză şi am avut cădere economică şi o piaţă a muncii destabilizata, puţine au fost domeniile în care salariile au scăzut în 2009. În majoritatea cazurilor salariul mediu a continuat să crească sau, în cel mai rău caz, a rămas cam la acelaşi nivel.

23 afișări
Imaginea articolului Cum au evoluat salariile românilor anul trecut? Vezi aici cele mai bănoase meserii!

Cum au evoluat salariile românilor anul trecut? Vezi aici cele mai bănoase meserii! (Imagine: Cătălina Filip/Mediafax Foto)

Cel puţin asta arată datele Statisticii, care indică faptul că, în afară de bugetari, salariile din ramurile economice s-au menţinut, pe parcursul anului trecut, cam la aceleaşi valori, unele înregistrând chiar creşteri. Lefurile angajaţilor de la stat au scăzut constant în 2009, dar au recuperat în primele luni ale lui 2010, chiar dacă bugetarii se plâng de scăderi drastice în urma aplicării legii unitare de salarizare.

Citeşte mai multe despre cele mai bănoase meserii pe www.incont.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici