Cum comentează ex-ministrul Drulă trimiterea lui sindicalistul Rădoi în judecată

Fostul ministru al Transporturilor Cătălin Drulă a reacţionat după ce liderul de sindicat de la Metrorex, Ion Rădoi, a fost trimis în judecată: „Eu am refuzat să întorc capul şi mi-am făcut treaba aplicând legea”.

548 afișări
Imaginea articolului Cum comentează ex-ministrul Drulă trimiterea lui sindicalistul Rădoi în judecată

Cum comentează ex-ministrul Drulă trimiterea lui sindicalistul Rădoi în judecată

„Liderul de cartel Ion Rădoi a fost trimis în judecată. O muncă enormă a DNA pentru probarea fărădelegilor din jurul spaţiilor comerciale de la metrou gestionate de sindicat”, scrie pe Facebook fostul ministru al Transporturilor Cătălin Drulă.

El precizează că are calitatea de parte vătămată în acest dosar, iar una dintre infracţiunile de care este acuzat Rădoi fiind cea de şantaj.

„În această calitate am avut acces legal la dosar. În disperarea de a-şi salva imperiul subteran, Rădoi a apelat la foşti miniştrii ai Transporturilor, la actuali politicieni, la primari, la toţi cei care într-un fel sau altul l-au ajutat de-a lungul timpului sau au închis ochii la ce se întâmpla la metrou. Eu am refuzat să întorc capul şi mi-am făcut treaba aplicând legea. De aici încolo e rostul Justiţiei să se pronunţe”, conchide Drulă.

Liderul sindicaliştilor de la Metrorex, Ion Rădoi, a fost trimis, luni, sub control judiciar, în judecată pentru infracţiunile de folosire a influenţei sau autorităţii de către o persoană ce deţine o funcţie de conducere într-un sindicat, având ca scop obţinerea de foloase necuvenite şi şantaj.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
drulă,
rădoi,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici