Cum cumperi mai ieftin fără să stai cu orele la coadă? Mergi în Bulgaria

Românii în număr tot mai mare care îşi fac cumpărăturile de Crăciun în oraşul bulgăresc Ruse îţi înşiră imediat motivele pentru care evită aglomeraţia din magazinele româneşti. Una la mână, preţurile sunt ceva mai mici, lucru care se simte bine la buzunar atunci când cumperi în cantităţi mari, informează "Gândul".

14 afișări
Imaginea articolului Cum cumperi mai ieftin fără să stai cu orele la coadă? Mergi în Bulgaria

Cum cumperi mai ieftin fără să stai cu orele la coadă? Mergi în Bulgaria

Doi la mână, mai ales pentru cei din judeţul Giurgiu, oraşul de peste Dunăre, Ruse, este mai apropiat ca Bucureştiul. Argumentul decisiv, însă, este lipsa aglomeraţiei.

Citeşte mai multe despre cum poţi scăpa de aglomeraţia din magazilene româneşti pw www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici