Cum este afectată intersecţia B-dul. Nicolae Titulescu - B-dul. Banu Manta de pasajul Basarab

Cel mai mare, cel mai lung, cel mai înalt, cel mai controversat... Iată cam ce efecte are inaugurarea Pasajului Basarab asupra traficului rutier în zona intersecţiei B-dul. Nicolae Titulescu - B-dul. Banu Manta.

889 afișări
Imaginea articolului Cum este afectată intersecţia B-dul. Nicolae Titulescu - B-dul. Banu Manta de pasajul Basarab

Cum este afectată intersecţia B-dul. Nicolae Titulescu - B-dul. Banu Manta de pasajul Basarab (Imagine: Theodor Pana/Mediafax Foto)

Deja m-am plictisit de imaginile inaugurării Pasajului Basarab, care mi se par similare cu unele inaugurări de dinainte de '89. M-am săturat talk-show-urile politice pe marginea acestui subiect, de acuzaţii şi laude false, de bau-baul că nu ar fi sigur din punct de vedere structural, etc. Consider că e mai important ce îi aşteaptă pe cei 80.000 de şoferi care vor traversa zilnic pasajul (conform estimărilor celor din primărie)?

Întâmplarea face să locuiesc lângă intersecţia dintre bulevardele Nicolae Titulescu şi Banu Manta, aşa încât fac parte dintre şoferii interesaţi în mod direct de cum îi va afecta prezenţa Pasajului Basarab în zonă. Aşa încât în după-amiaza zilei de duminică am "inspectat" puţin zona pe unde voi trece cu maşina aproape zilnic ("aproape", deoarece mă gândesc serios să îmi iau o bicicletă...).

În orele de vârf, aglomeraţie dinspre Piaţa Victoriei va fi mai insuportabilă decât până acum. Mă refer la B-dul. Titulescu, pe sensul dinspre Piaţa Victoriei. Duminica asta coada pe două benzi se întindea din intersecţie până aproape de semaforul cu strada Maltopol. Să spunem, de dragul circumstanţelor atenuante, că a fost un aflux neobişnuit de mare de bucureşteni curioşi. Însă, pentru cei care locuiesc în zonă sau trec pe acolo frecvent, e cam clar că, într-o zi normală, aglomeraţia va fi cu mult mai mare.

Citeşte mai multe despre cum este afectată intersecţia B-dul. Nicolae Titulescu - B-dul. Banu Manta de pasajul Basarab pe www.promotor.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici