Cum pot pleca pensionarii români în vacanţe ieftine în Spania şi Cipru

După modelul lansat în toamna anului trecut de guvernul spaniol, ciprioţii pregătesc şi ei o ofertă turistică specială în extrasezon pentru toţi pensionarii europeni de peste 55 de ani, la preţuri subvenţionate de stat, informează cotidianul Gândul.

187 afișări
Imaginea articolului Cum pot pleca pensionarii români în vacanţe ieftine în Spania şi Cipru

Cum pot pleca pensionarii români în vacanţe ieftine în Spania şi Cipru (Imagine: www.gandul.info)

Programul nu a fost încă lansat oficial, însă agenţiile de turism din România care au vândut sejururi în Spania şi-au informat deja clienţii fideli despre aceste pachete turistice. Astfel, un sejur de şapte nopţi în Cipru, în oraşele Ayia Napa, Paphos, Larnaca, Nicosia şi Limassol, într-un hotel de patru stele, cu demipensiune, va costa între 365 şi 395 de euro, sumă care include şi transportul cu avionul, inclusiv taxele aferente.

Citeşte mai multe pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici