Cum recuperezi taxa de primă înmatriculare? Ce te sfătuiesc avocaţii! - VIDEO

Ţi se pare normal să plăteşti taxe peste taxe şi să nu vezi nimic concret făcut cu banii colectaţi de stat? Plăteşti impozit pe maşină, taxă de primă înmatriculare, rovinieta, accize la benzină şi motorină şi cu siguranţă vor mai veni şi altele.

171 afișări
Imaginea articolului Cum recuperezi taxa de primă înmatriculare? Ce te sfătuiesc avocaţii! - VIDEO

Cum recuperezi taxa de primă înmatriculare? Ce te sfătuiesc avocaţii! (Imagine: Adriana Neagoe/Mediafax Foto)

Cea mai controversată dintre acestea este taxa de primă înmatriculare deoarece contravine dreptului comunitar de liberă circulaţie a mărfurilor şi este discriminatorie. Statul are puterea să o ceară dar şi tu, la rândul tău, ai dreptul să o conteşti şi să încerci să-ţi cauţi dreptatea în instanţă.

Peste 12.000 de români au contestat anul trecut în instanţă taxa auto, iar o treime dintre aceştia au avut câştig de cauză, potrivit Ministrului Mediului, Laszlo Borbely.

Citeşte mai multe despre cum recuperezi taxa de primă înmatriculare pe www.incont.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici