Cum să îmbini utilul cu plăcutul, în vremea COVID-19. Află de la Oana că poţi să-ţi muţi biroul într-o cameră de hotel

  • Hotel Unirea din Iaşi s-a reinventat pe timp de pandemie şi are oferte pentru localnici
  • Poţi lucra online dintr-o camera de hotel, unde ai ceai, cafea, parcare si wi-fi gratuit
  • Anul trecut, în noiembrie, gradul de ocupare era de 100% , iar acum a scăzut la 35%
259 afișări
Imaginea articolului Cum să îmbini utilul cu plăcutul, în vremea COVID-19. Află de la Oana că poţi să-ţi muţi biroul într-o cameră de hotel

FOTO: Facebook Hotel Unirea Iasi

Dacă te-ai săturat de rutina de acasă, îţi spun ce poţi face diferit. Pandemia a afectat hotelurile din toată ţara. La Iaşi, la Hotel Unirea, anul trecut pe vremea aceasta abia găseai o cameră liberă. Acum este ocupat în proporţie de 35%, iar majoritatea clienţilor sunt oameni de afaceri.

Oana Paveliuc este mama a doi copii şi manager de marketing la hotel. Ştie cât de mult te afectează rutina de acasă şi măsurile luate în ultima perioadă. Dacă te-ai săturat să munceşti de acasă, Oana îşi spune că te poţi muta la hotel. Două persoane plătesc 170 de lei pe zi şi pot lucra din camera de hotel. Pentru apa, ceai, cafea, wi-fi şi loc de parcare nu plăteşti nimic. Ai acces la imprimantă şi la sala de conferinţe. Dacă vrei să te relaxezi, poţi cumpăra pachetul de 14 zile.

„A lucra acasă, cu copiii mici mai ales, nu e un context facil. Sunt foarte multe situaţii de burn out, nu reuşesc să se concentreze. Tot ce înseamnă călătorii de business s-au diminuat. Foarte multe companii lucrează online, de acasă. Contextul pandemic a limitat zona de călătorii, zona de leissure”, spune Oana Paveliuc.

Poţi opta şi pentru o escapadă romantică cu cină la etajul 13, cu vedere la oraş, masaj şi cazare pentru o zi. Carmen este din Iaşi şi este mamă a doi copii şi îşi spune că nu-i vine să călătorească în această perioadă.

„Era ziua mea şi a soţului, sărbătoream 8 ani de relaţie. Tot timpul făceam ceva. Într-un an am cumpărat bilete, am mers la Veneţia. De data asta nu aveam cum....Am simţit că hai, asta e şansa noastră. Am vorbit cu un coleg să stea cu copiii şi am luat pachetul. A fost alegerea perfectă, mic dejun la pat”, povesteşte Carmen Croitoru, clientă.

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici