Cum să-l convingi pe angajator că eşti omul pe care îl caută

Dacă tocmai ai ieşit de pe băncile şcolii şi n-ai lucrat nicio zi în facultate sau dacă eşti de mult timp în şomaj şi nu-ţi găseşti nicio slujbă care să se potrivească cu ceea ce ai facut anterior, tinzi să spui la interviul de angajare că nu ai experienţă.

97 afișări
Imaginea articolului Cum să-l convingi pe angajator că eşti omul pe care îl caută

Cum să-l convingi pe angajator că eşti omul pe care îl caută (Imagine: Laszlo Raduly/Mediafax Foto)

Specialiştii în resurse umane spun, însă, că şi cei care nu au lucrat nicioadată pot prezenta viitorului angajator anumite calităţi care îl pot ajuta în obţinerea locului de muncă râvnit. Totul depinde de felul în care te prezinţi la interviu şi de felul în care îţi redactezi CV-ul.

Află cum convingi angajatorul că eşti omul potrivit pe www.incont.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici