Cum să nu te laşi păcălit de agentul imobiliar

Incont.ro îţi prezintă o colecţie de informaţii utile despre cum să ai o relaţie "profitabilă" cu agentul tău imobiliar, după ce a centralizat mai multe sfaturi chiar de la agenţi imobiliari, dar şi de la proprietari sau cei interesaţi de cumpărarea sau închirierea unui apartament!

43 afișări
Imaginea articolului Cum să nu te laşi păcălit de agentul imobiliar

Cum să nu te laşi păcălit de agentul imobiliar (Imagine: Mihaela Cojocariu/Mediafax Foto)

Fii atent/-ă că de multe ori agenţii dau anunţuri fictive cu preţuri mai mici decât cele reale pentru a te atrage. Când sunt sunaţi spun că nu mai este de actualitate, dar că au ei un aprtament mai bine poziţionat sau în aceeaşi zonă numai că preţul este mai mare, evident. De obicei, suntem calmaţi şi ni se spune că oricum nu mai găsim la preţul acela, că era o ofertă. Sfatul specialistului: nu mai discutaţi cu un astfel de agent! Aţi dat bani aiurea pe un telefon, nu vreţi să daţi şi pe o casă!

Citeşte mai multe pe www.incont.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici