Cum va fi VREMEA în următoarele zile, în Capitală şi în ţară

În Capitală, în următoarele zile, cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate în orele serii când vor fi averse şi descărcări electrice, informează ANM.

3842 afișări
Imaginea articolului Cum va fi VREMEA în următoarele zile, în Capitală şi în ţară

Cum va fi VREMEA în următoarele zile, în Capitală şi în ţară (Imagine: Hepta / Mediafax Foto)

LUNI

ÎN ŢARĂ

Vremea va continua să se încălzească în majoritatea zonelor, dar cu precădere în vestul ţării. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate, averse şi descărcări electrice, în special în cursul după-amiezii, local în zonele montane şi submontane şi pe arii mai restrânse în estul şi în sud-estul teritoriului. Vor fi condiţii de grindină. În a doua parte a nopţii, cerul se va înnora şi va începe să plouă în regiunile sud-vestice. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 20 de grade in delta şi 29 ...30 de grade in Campia de Vest.

BUCUREŞTI

 Vremea se va menţine uşor mai caldă decât în mod normal în ultima decadă a lunii mai. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate în orele serii când vor fi averse şi descărcări electrice. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul a 26 de grade.

MARŢI

ÎN ŢARĂ

Instabilitatea atmosferică se va accentua treptat în toate regiunile. Mai ales după orele amiezii, vor fi înnorări şipe arii extinse averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului, izolat chiar vijelii. Poile vor avea şi caracter torenţial, cantităţile de apă vor fi local însemnate şi va cădea grindină. Temperaturile maxime, în scădere în jumătatea de vest a ţării, se vor încadra între 19 in delta si in Dealurile de Vest şi 27 de grade in sud-est.

BUCUREŞTI

Vremea va deveni instabilă. Treptat înnorările se vor accentua şi, mai ales începând cu orele serii, se vor semnala averse, ce pot avea caracter torenţial, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 25 de grade.

TENDINŢA

MIERCURI SI JOI

Vremea va continua sa fie instabilă, cu ploi in majoritatea regiunilor. Acestea vor fi mai intense în partea de sud-est a teritoriului şi la munte, unde local se vor cumula cantităţi de apă însemnate. Temperaturile maxime se vor încadra între 15 şi 25 de grade. Spre sfarsitul saptamanii insa ploile se mai raresc, urmand a-si face aparitia dupa-amiaza si seara cu precadere in zonele de munte, iar vremea va intra într-un proces de încălzire, urmând a se înregistra valori termice mai ridicate decât cele climatologic specifice acestei perioade din an, mai ales în vest şi centru.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici