Cumpănaşu a discutat cu un martor despre presupus trafic de minore: Locaţia lui Dincă, loc de întâlnire

Alexandru Cumpănaşu, unchiul Alexandrei, a declarat pentru MEDIAFAX că a discutat cu un bărbat care a spus că domiciliul lui Gheorghe Dincă ar fi locul de întâlnire pentru o reţea de trafic de minore, subliniind că are şi înregistrări cu liderul reţelei pe care le va transmite parchetului.

4106 afișări
Imaginea articolului Cumpănaşu a discutat cu un martor despre presupus trafic de minore: Locaţia lui Dincă, loc de întâlnire

Cumpănaşu a discutat cu martor despre presupus trafic de minore: Locaţia lui Dincă, loc de întâlnire

„Eu iau sub rezervă ce primesc ca informaţie. Am primit informaţie de la acest domn care este din zona respectivă şi care a insistat - am avut mai multe dialoguri cu dânsul. (...) Acest om a declarat că lui, acest domn Tonel, cum îl chema, este şeful acestui clan de trafic de persoane care a făcut victime şi care le-a făcut victime şi pe Luiza şi Alexandra, i-ar fi propus acestuia să întreţină relaţii sexuale cu minore, indicând locaţia lui Dincă ca loc de întâlnire”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Alexandru Cumpănaşu, unchiul Alexandrei şi preşedinte al Coaliţiei Naţionale pentru Modernizarea României.

Potrivit lui Cumpănaşu, bărbatul cu care a vorbit a spus că Luiza ar fi deja scoasă din ţară de reţeaua de trafic de minore.

Bărbatul i-ar mai fi spus că are şi un laptop cu mai multe înregistrări cu un lider al clanului, pe care l-ar chema Tonel. Laptopul ar urma să fie transmis parchetului.

Taguri:
cumpănaşu,
dincă,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici