Cumpănaşu cere reaudierea, reţinerea şi arestarea familiei Dincă: Vom depune o listă cu martori care să fie confruntaţi în dosar

Alexandru Cumpănaşu, unchiul fetei de 15 ani, despre care Gheorghe Dincă a spus că a ucis-o şi incendiat-o în locuinţa sa din Caracal, a declarat, marţi, că familia va depune o listă cu martori care să fie audiaţi şi confruntaţi. Cumpănaşu cere reaudierea, reţinerea şi arestarea familiei Dincă.

1671 afișări
Imaginea articolului Cumpănaşu cere reaudierea, reţinerea şi arestarea familiei Dincă: Vom depune o listă cu martori care să fie confruntaţi în dosar

Cumpănaşu: Cerem reaudierea în vederea reţinerii şi arestării familiei lui Gheorghe Dincă

Alexandru Cumpănaşu a declarat, marţi, că avocatul familiei Măceşanu va depune o listă cu martori care să fie audiaţi şi confruntaţi în dosar.

„Vom solicita mâine (miercuri – n.r.), va depune avocatul nostru în numele familiei, o listă de martori care să fie audiaţi şi confruntaţi. În acelaşi timp vom solicita cât se poate de clar reaudierea familiei lui Dincă şi pentru complicitate la infracţiunea de trafic de persoane şi omor în vederea reţinerii şi arestării acestora. Dacă depunem această solicitare înseamnă că avem probe în acest sens, nu o să fac referire la acestea, le au şi procurorii, dar mâine (miercuri – n.r.) în mod oficial ca să nu fie nici o problemă să se zică că nu au şi scris. Vom depune această solicitare, avocatul nostru va depune această solicitare în numele familiei, de audiere în vederea reţinerii şi arestării familiei, întregii familii a lui Dincă”, a spus Cumpănaşu.

Cumpănaşu a spus că până în prezent familia Alexandrei Măceşanu a făcut aceste solicitări doar verbal, iar miercuri solicitarea va fi şi scris.

Unchiul Alexandrei a precizat că dacă procurorii vor refuza audierea martorilor propuşi „îşi va asuma întregul risc” de a spune cine sunt acele persoane şi de ce există refuzul audierii lor.

O altă solicitare a familiei Măceşanu este de audiere a altor persoane din Dobrosloveni, locul de baştină al Alexandrei, care au legătură cu cazul petrecut la Caracal. „Mă refer la persoane despre care noi şi domnul avocat avem probe că îl ştiu pe Dincă şi în această cauză considerăm că sunt implicaţi”.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici