Cursă aeriană Düsseldorf - Bucureşti şi retur, anulată din cauza condiţiilor meteo

Cursa aeriană 3080/3081 Düsseldorf - Bucureşti - Düsseldorf a companiei Lufthansa a fost anulată, din cauza vremii nefavorabile, informează Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti, care precizează că traficul pe aeroporturile Otopeni şi Băneasa se desfăşoară normal, în condiţii de iarnă.

55 afișări
Imaginea articolului Cursă aeriană Düsseldorf - Bucureşti şi retur, anulată din cauza condiţiilor meteo

Cursă aeriană Düsseldorf - Bucureşti şi retur, anulată din cauza condiţiilor meteo (Imagine: Mediafax Foto)

Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti (CNAB) mai informează că unele zboruri pot înregistra întârzieri de până în 30 de minute la decolare, determinate de necesitatea degivrării aeronavelor.

"Pe aeroporturile Capitalei sunt asigurate condiţiile pentru desfăşurarea în deplină siguranţă a operaţiunilor aeriene. Pistele, platformele şi căile de rulare ale acestora sunt deschise şi operaţionale", a mai precizat sursa citată.

Potrivit CNAB, pe ambele aeroporturile din Bucureşti se intervine constant cu utilaje proprii, pentru menţinerea suprafeţei de mişcare în condiţii optime pentru desfăşurarea în siguranţă a operaţiunilor aeriene.

Informaţii în timp real despre situaţia zborurilor pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti pot fi găsite pe pagina de web www.bucharestairports.ro/otp.

CNAB recomandă pasagerilor să îşi ia măsurile necesare pentru a se prezenta în timp la aeroport.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici