Cursa aeriană Iaşi-Bucureşti, cu care Crin Antonescu urma să plece spre Capitală, anulată

Cursa aeriană Iaşi - Bucureşti, cu care liderul liberal Crin Antonescu urma să plece spre Capitală, sâmbătă, la ora 12.00, a fost anulată, din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile, şeful PNL intenţionând să părăsească Iaşiul în cursul serii, transmite corespondentul MEDIAFAX.

451 afișări
Imaginea articolului Cursa aeriană Iaşi-Bucureşti, cu care Crin Antonescu urma să plece spre Capitală, anulată

Crin Antonescu (Imagine: Thomas Campean/Mediafax Foto)

Sâmbătă dimineaţă, şeful PNL, Crin Antonescu, a participat, la Iaşi, la o întâlnire regională a liberalilor, după care a decis să anuleze programul stabilit pentru restul zilei şi să plece spre Bucureşti, cu prima cursă aeriană, a cărei decolare era programată la ora 12.00 de pe aeroportul ieşean.

Totodată, filiala ieşeana a PNL a anunţat că anulează conferinţa de presă a lui Crin Antonescu de la Iaşi, programată pentru ora 14.00.

Liderul liberal nu a putut pleca însă către Bucureşti, întrucât cursa Tarom, cu decolare din Iaşi, la ora 12.00 a fost anulată din cauza vremii nefavorabilă.

"Crin Antonescu a încă în Iaşi, va pleca spre Bucureşti cu următorul zbor", a declarat pentru MEDIAFAX şeful PNL Iaşi, Relu Fenechiu.

Potrivit reprezentanţilor aeroportului Iaşi, în cursul zilei de sâmbătă este programat un singur zbor către Capitală, la ora 18.50.

Oficialii aeroportului susţin că, deocamdată, nu pot preciza dacă şi acest zbor va fi anulat, totul depinzând de condiţiile meteorologice la ora respectivă pe aeroporturile din Iaşi şi Bucureşti.

În cursul serii de sâmbătă, Crin Antonescu urma să participe la botezul fiicei preşedintelui Consiliului Judeţean Iaşi, Cristian Adomniţei. Antonescu confirmase prezenţa sa la eveniment încă de vineri seară, după gala «România pentru toţi românii», organizată la Iaşi de TNL.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici