Cursa nebună făcută de un tânăr: A fugit cu maşina mamei, a „uitat” să plătească benzina şi a fost oprit cu focuri de armă

Poliţiştii din Maramureş au tras, sâmbătă, cu armele din dotare pentru oprirea unui tânăr de 18 ani, care conducea maşina mamei lui. Aceasta i-a sesizat pe poliţişti că fiul ei refuză să îi restituie autoturismul. În cele din urmă, tânărul a făcut un accident.

2276 afișări
Imaginea articolului Cursa nebună făcută de un tânăr: A fugit cu maşina mamei, a „uitat” să plătească benzina şi a fost oprit cu focuri de armă

Cursa nebună făcută de un tânăr de 18 ani: A fugit cu maşina mamei sale, a „uitat” să plătească benzina şi a fost oprit cu focuri de armă

Potrivit IPJ Maramureş, o femeie din Baia Mare a sesizat poliţia că fiul său refuză să îi restituie autoturismul, pe care i l-a dat anterior.

Poliţiştii au început căutările şi au găsit maşina în oraşul Şomcuta Mare, dar tânărul nu a oprit la semnalele oamenilor legii şi a acroşat chiar maşina de poliţie.

Poliţiştii au pornit în urmărirea acestuia, iar la ieşire din localitatea Mesteacăn, întrucât şoferul nu s-a supus somaţiilor, au fost trase focuri de avertisment, atât în plan vertical, cât şi în pneurile maşinii.

Şoferul şi-a continuat însă cursa, iar în zona localităţii Ileanda a intrat într-o maşină condusă regulamentar de un bărbat din Oradea. Nicio persoană nu a fost rănită în urma accidentului.

Poliţiştii l-au găsit la volan pe tânărul de 18 ani, care are permis de conducere de câteva luni. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Reprezentanţii IPJ Maramureş susţin că au fost sesizaţi că tânărul a alimentat autoturismul dintr-o staţie de carburanţi din Baia Mare şi a plecat, fără să plătească.

Poliţiştii continuă cercetările în acest caz.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici