Cursa Tarom cu destinaţia Sharm El Sheikh a decolat de pe Aeroportul Otopeni

Cursa Tarom cu destinaţia Sharm El Sheikh, care a preluat pasagerii aeronavei implicate într-un incident produs, duminică, pe pistă, la decolare, a plecat, în jurul orei 16.00, cu 108 persoane la bord, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Tarom, Mădălin Tudor.

12 afișări
Imaginea articolului Cursa Tarom cu destinaţia Sharm El Sheikh a decolat de pe Aeroportul Otopeni

Cursa Tarom cu destinaţia Sharm El Sheikh a decolat de pe Aeroportul Otopeni

Iniţial, spre Sharm El Sheikh urmau să plece 117 pasageri, însă unii au renunţat la scurt timp de la producerea incidentului. Ulterior, după îmbarcarea în cea de a doua aeronavă, o tânără a avut un atac de panică, motiv pentru care atât ea, cât şi prietenul ei au renunţat la călătorie.

O aeronavă care aparţine companiei TAROM, de tipul Boeing 737-300, ce efectua zborul Bucureşti- Sharm El Sheikh, şi avea la bord 117 de pasageri şi 6 membri ai echipajului, a intrat în plin, duminică, în jurul orei 11.30, într-o maşină de la întreţinere aflată pe pista de decolare. În urma incidentului, nici pasagerii şi nici membrii echipajului nu au fost răniţi, dar aeronava a fost grav avariată.

Ministrul Transporturilor, Ludovic Orban, a dispus de urgenţă o anchetă cu privire la cauzele incidentului.

Totodată, s-a constituit o celulă de criză la nivel companiei Tarom, al Aeroportului Henri Coandă, şi la nivelul direcţiilor specializate ale Ministerului Transporturilor, care vor cerceta în amănunt acest accident.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici