Solidaritate  Video Curse de taxi gratuite pentru medicii din Bucureşti şi Cluj

  • Taximetriştii sunt şi ei solidari!
  • Dacă eşti medic, asistent sau lucrezi într-un spital, taximetriştii se gândesc la tine şi vor să te ducă acasă sau la serviciu gratuit
  • Acest lucru se întâmplă momentan în Bucureşti şi Cluj datorită unei firme de taxi cunoscute la nivel european
810 afișări
Ca să beneficiezi de o cursă gratuită, tot ce trebuie să faci este să accesezi în aplicaţia de taxi, flota specială numită „eroi". Odată comandată, cursa va fi gratuită dacă prezinţi legitimaţia de serviciu.

„Ideea a pornit din dorinţa de a ajută adevăraţîi eroi din stradă. Campania presupune oferirea de curse gratuite cadrelor medicale şi personalului auxiliar de acasă la spital precum şi de la spital acasă”, spune Anca Gherle, manager comunicare aplicaţie de taxi.
 
În acest moment, sunt peste 350 de şoferi voluntari care doresc să ofere din timpul lor acestor medici. Şi-au dorit să ajute, aşa că au găsit o modalitate.
 
„E nevoie de solidaritate până trece criză asta nenorocită provocată de acest virus şi atât putem face. Dacă putem să o facem de ce să nu.//Oricând vine o solicitare de la personalul autorizat, se alocă timp. Oricâte comenzi vin, le onorăm pe toate”, explică Ioan Bugna, taximetrist.
 
Vestea  i-a bucurat pe medici şi asistenţi. Nu s-au aşteptat că oamenii să îi susţînă atât de mult în aceste vremuri grele.
 
„Este un lucru extraordinar de bine venit pentru noi, îi deosebit de greu ceea ce facem şi orice ajutor venit din partea oricui este de bun augur. Nu ne-am aşteptat să fie atât de apropiaţi de noi oamenii. Am primit şi mâncare de la anumite restaurante. E greu, dar îţi aduce un zâmbet, o speranţa şi e bine venit”, spune Marius Neagu, asistent ambulanţă Cluj. 
 
Această iniţiativă poate fi ajutată şi de pasageri! Aşadar, dacă stai acasă, poţi să donezi unui medic o cursă pe care ai fi făcut-o în mod normal, prin intermediul aplicaţiei.
 
Campania va fi extinsă şi în Braşov săptămâna viitoare.
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici