Cursele de agrement pe Bega s-au reluat după 30 de ani. Cât costă o plimbare de la Timişoara la SînMihaiu

  • La Timişoara s-au reluat, după 30 de ani, cursele pe Bega, până la Ecluza Sânmihaiu Român.
  • Transportul de agrement se face cu vaporaşe care au o capacitate de 50 de locuri. Vaporaşele sunt dotate cu aer condiţionat şi veste de salvare.
  • Un bilet costă 30 de lei pentru adulţi şi 10 lei pentru copii.
5631 afișări
Imaginea articolului Cursele de agrement pe Bega s-au reluat după 30 de ani. Cât costă o plimbare de la Timişoara la SînMihaiu

Cursele de agrement pe Bega s-au reluat după 30 de ani. Cât costă o plimbare de la Timişoara la SînMihaiu

Cursele de agrement pe o distanţă de 22 kilometri, dus-întors, până la ecluza din Sânmihai, au fost reluate după o pauză de 30 de ani.

Căpitanul unuia dintre cele două vaporaşe spune de ce nu trebuie să ratezi o astfel de călătorie, de două ore, dus-întors.

„Îi aşteptăm să vadă malurile Begăi sălbatice, neamenajate şi ecluza Sânmihai. Este un traseu plăcut. Îi aşteptăm pe toţi să vină să vadă, să se convingă. Văd că lumea solicită traseul neaşteptat de bine. Am mers la capacitate maximă astăzi.”, a spus Lucian Manea, căpitan.

Cristi şi-a luat soţia şi cei doi copii şi s-au bucurat împreună de una dintre cursele inaugurale. I-a plăcut peisajul, dar adierea vântului şi aerul condiţionat din vaporaş nu prea au făcut faţă caniculei.

„Este prima dată când mergem cu vaporul. Tot am vrut de mult timp să mergem. Am văzut broaşte ţestoase, pescari, foarte fain. Ziua nu am ales-o prea bine, pentru că este foarte cald, dar per total este bine.”, a zis Cristi Tudose.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici