Cursele de călători între Focşani şi comunele limitrofe au fost suspendate de instanţă

Cursele de călători între Focşani şi comunele limitrofe au fost suspendate printr-o decizie a instanţei. Este vorba despre transportul asigurat de Primăria Focşani în colaborare cu primăriile din localităţile învecinate. Acum Consiliul Judeţean caută soluţii pentru a prelua activitatea de transport.

2727 afișări
Imaginea articolului Cursele de călători între Focşani şi comunele limitrofe au fost suspendate de instanţă

Cursele de călători între Focşani şi comunele limitrofe au fost suspendate de instanţă

Consiliul Judeţean Vrancea anunţă că face, în regim de urgenţă, demersuri pentru a rezolva problema transportului de persoane pe traseele dintre Focşani şi localităţile Răstoaca, Gologanu, Milcovul, Goleşti, Câmpineanca şi Vânători.

Consiliul vrea să preia această activitate după ce mai multe firme private de transport persoane au dat în judecată Asociaţia ”Metropolitan Trans”, alcătuită din municipiul Focşani şi comunele învecinate. Asociaţia care asigura serviciile de transport a pierdut procesul, conform unei decizii a Tribunalului Brăila.

Practic, instanţa a dat câştig de cauză firmelor private, acestea obţinând suspendarea curselor de călători efectuate de societatea subordonată primăriilor. Până la găsirea unei soluţii, cursele vor fi asigurate de operatorii de transport judeţeni, anunţă Consiliul Judeţean.

„Ca efect al hotărârii judecătoreşti, transportul pe rutele menţionate va fi asigurat, până la soluţionarea definitivă a cauzei pe fond, de către operatorii de transport judeţeni care au asigurat serviciul de transport anterior delegării serviciului public local către SC Transport Public SA Focşani. În altă ordine de idei, Autoritatea Judeţeană de Transport din cadrul Consiliului Judeţean Vrancea va monitoriza şi controla permanent modul în care operatorii de transport îşi vor respecta obligaţiile faţă de călători pe traseele respective”, anunţă reprezentanţii Consiliului Judeţean Vrancea.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici