Cursuri suspendate la o şcoală din Zalău, din cauza unor avarii în urma căderilor de grindină | VIDEO

Cursurile sunt suspendate, miercuri, la Şcoala „Corneliu Coposu” din Zalău, după ce grindina căzută marţi a avariat acoperişul clădirii, transmite corespondentul MEDIAFAX.

156 afișări
Imaginea articolului Cursuri suspendate la o şcoală din Zalău, din cauza unor avarii în urma căderilor de grindină | VIDEO

Cursuri suspendate la o şcoală din Zalău, din cauza unor avarii în urma căderilor de grindină | VIDEO

Purtătorul de cuvânt al ISJ Sălaj, Marcel Lucaciu, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că, deocamdată, suspendarea cursurilor este doar pentru o zi, autorităţile urmând să evalueze dacă se va prelungi şi în următoarele zile.

„Cursurile se suspendă în totalitate, miercuri, la Şcoala Corneliu Coposu din Zalău, din cauza avariilor grave suferite de clădirea şcolii în urma căderilor de grindină înregistrate cu o zi înainte. Acoperişul şcolii are luminatoare de sticlă care au fost sparte de grindină, prin urmare, toţi elevii, de la toate clasele, nu vor merge miercuri la cursuri. Deocamdată suspendarea este doar pentru o zi, să vedem dacă se va prelungi şi în următoarele zile”, a spus Lucaciu.

La Şcoala „Corneliu Coposu” din Zalău învaţă 632 de elevi în clasele I-VIII.

Judeţul Sălaj s-a aflat, marţi, sub cod roşu de grindină care a produs pagube la maşini şi la acoperişurile unor case

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici