Curtea de Apel Bucureşti a respins cererea de extrădare a profesoarei de origine turcă

Magistraţii Curţii de Apel Bucureşti au respins cererea autorităţilor din Ankara de a fi extrădată profesoara de origine turcă, ridicată din locuinţa sa din Capitală şi dusă la instanţă. Decizia poate fi atacată.

1833 afișări
Imaginea articolului Curtea de Apel Bucureşti a respins cererea de extrădare a profesoarei de origine turcă

Profesoară de origine turcă, dusă la Curtea de Apel Bucureşti pentru a se decide extrădarea

Magistraţii au respins cererea de extrădare, decizia nefiind definitivă.

Profesoară de origine turcă, dusă la Curtea de Apel Bucureşti pentru a se decide extrădarea

O profesoară de origine turcă a fost ridicată din locuinţa sa din Capitală şi se află, la ora transmiterii ştirii, la Curtea de Apel Bucureşti, unde se discută cererea de extrădare pe numele ei formulată de autorităţile din Ankara.

O profesoară de origine turcă, ce lucrează la şcolile Lumina, a fost ridicată de la locuinţa sa din Bucureşti, după ce autorităţile din Ankara au cerut extrădarea ei.

„Potrivit soţului ei, profesoara Buşra Şen a fost dusă la centrul de poliţie din Bucureşti şi va urma să fie audiată la Procuratura Generală, apoi de la instanţă va merge la Curtea de Apel Bucureşti”, se arată pe pagina zamanromania.ro.

La ora transmiterii ştirii, profesoara se află la Curtea de Apel Bucureşti, unde dezbate cererea autorităţilor din Turcia.

Un caz similar a fost cel al ziaristului turc Kamil Demirkaya, care a fost reţinut la cererea Ankarei, în scopul extradării în Turcia.

Magistraţii din România au respins cererea.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici