Curtea de Argeş: Bărbaţi prinşi când încercau să jefuiască o casă de schimb valutar

Doi bărbaţi au fost prinşi în flagrant de poliţişti, vineri dimineaţă, în timp ce încercau să jefuiască o casă de schimb valutar aflată în centrul municipiului Curtea de Argeş, vizavi de sediul Primăriei.

78 afișări
Imaginea articolului Curtea de Argeş: Bărbaţi prinşi când încercau să jefuiască o casă de schimb valutar

Curtea de Argeş: Bărbaţi prinşi când încercau să jefuiască o casă de schimb valutar (Imagine din arhivă; Silviu Matei/Mediafax Foto)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Argeş, inspector Robert Radu, suspecţii au fost prinşi în incinta casei de schimb valutar, de către o patrulă de poliţie care supraveghea zona şi care a observat două autoturisme suspecte parcate în faţa unităţii.

Cei doi bărbaţi au fost imobilizaţi de către poliţişti fără a se face uz de armă şi au fost duşi sub escortă la sediul Poliţiei municipiului Curtea de Argeş.

La ora transmiterii acestei ştiri, bărbaţii, în vârstă de 46 şi 33 de ani, din Călăraşi, sunt audiaţi de către poliţişti, fiind acuzaţi de tentativă de jaf.

Conform anchetatorilor, cei doi nu au apucat să fure nimic din casa de schimb valutar.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici