Cutremur cu magnitudinea de 2,7 grade pe scara Richter în Buzău

Un cutremur cu magnitudinea de 2,7 grade pe scara Richter s-a produs, miercuri după-amiază, în zona seismică Vrancea, în judeţul Buzău, potrivit Institutului Naţional pentru Fizica Pământului (INFP).

1798 afișări
Imaginea articolului Cutremur cu magnitudinea de 2,7 grade pe scara Richter în Buzău

Cutremur cu magnitudinea de 2,7 grade pe scara Richter în Buzău

Seismul cu magnitudinea 2,7 grade pe scara Richter s-a produs la o adâncime de 118 kilometri, în apropierea localităţilor Nehoiu (12km), Mizil (35km), Urlaţi (40km), Vălenii de Munte (42km), Slănic (51km).

Cutremurul a avut loc la ora 17.51, în judeţul Buzău.

Un alt cutremur, de 2,6 grade pe scara Richter, a avut loc tot în judeţul Buzău, duminică seara.

Cel mai puternic cutremur înregistrat de la începutul anului a avut loc pe 8 februarie în Vrancea, seismul având magnitudinea 5 pe scara Richter, fiind resimţit şi la Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici