CUTREMUR în România. Seismologii au revizuit magnitudinea în urcare

Un seism de 4,2 pe scara Richter a avut loc miercuri, ora 17.46, în judeţul Buzău, informează Institutul de Fizică a Pământului.

30223 afișări
Imaginea articolului CUTREMUR în România. Seismologii au revizuit magnitudinea în urcare

CUTREMUR în România. Seismul s-a produs la cu puţin timp în urmă

Seismologii Institutului Naţional de Fizica Pământului (INFP) au revizuit magnitudinea cutremurului produs miercuri, la 4,2 pe scara Richter.

Potrivit datelor furnizate de INFP, magnitudinea cutremurului a fost revizuită la 4,2, de la 4,1, cât a fost anunţată iniţial.

Seismul s-a produs la o adâncime de 120 de kilometri, la ora 17.46.

Cutremurul a avut loc în judeţul Buzău, în apropierea următoarelor oraşe: Nehoiu (28 km), Buzău (49 km), Covasna (51 km), Mizil (54 km), Întorsura Buzăului (58 km).

Taguri:
cutremur,
seisme,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici