Cutremur în Vrancea. Seismul s-a produs la 140 de kilometri adâncime

Un cutremur cu magnitudinea 3,3 s-a produs, în noaptea de miercuri spre joi, în judeţul Vrancea, a anunţat Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INCDFP).

236 afișări
Imaginea articolului Cutremur în Vrancea. Seismul s-a produs la 140 de kilometri adâncime

Cutremur în Vrancea. Seismul s-a produs la 140 de kilometri adâncime

Potrivit INCDFP, seismul a avut loc la ora 2.25, în judeţul Vrancea.

Cutremurul a avut magnitudinea 3,3 şi s-a produs la o adâncime de 140 de kilometri.

Seismul s-a produs în apropierea următoarelor oraşe Braşov (75 km), Ploieşti (91 km), Bacău (103 km), Galaţi (117 km), Brăila (118 km), Bucureşti (142 km), Piteşti (162 km), Iaşi (184 km), Sibiu (189 km).

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici