Dacă vrei să uiţi de restricţii şi pandemie, destinaţiile exotice s-ar putea să fie cea mai bună alegere de vacanţă

  • Maldive va rămâne vedeta destinaţiilor exotice alese de români şi după Revelion
  • Un cuplu plăteşte, în medie, 4.000 euro pentru un sejur în Maldive
  • Sunt cereri mari şi pentru Egipt, Zanzibar, Republica Dominicană şi Dubai
500 afișări
Imaginea articolului Dacă vrei să uiţi de restricţii şi pandemie, destinaţiile exotice s-ar putea să fie cea mai bună alegere de vacanţă
Dacă vrei să scapi de restricţii şi să te distrezi în voie, destinaţiile exotice te aşteaptă. În Maldive, de exemplu, resorturile din insulele private nici nu au auzit de pandemie. Te costă cam 2.000 de euro de persoană pentru un sejur de câteva zile şi stai fără mască, la terasă.

Sabin Mihalcea lucrează în turism şi se află acum în Maldive. El şi-a petrecut acolo Revelionul împreună cu soţia sa. Spune că restricţii sunt doar pe insulele populate. Chiar şi aşa, atmosfera e una extrem de relaxantă.

Sabin Mihalcea, agent de turism: Pe insule locuite, aici sunt restricţii. Adică se poartă mască. Dar nu, atmosfera e destul de lejeră chiar şi aici. Şi-am văzut că oamenii se îmbrăcaseră frumos, ieşeau, dar nu se petrece ca la noi cu focuri de artificii. Sunt foarte scumpe şi nu cumpără artificii. Mulţi localnici, am văzut, ieşeau pe plajă.

Traian Bădulescu, consultant în turism: Mulţi români o să aleagă în continuare şi în ianuarie-februarie Egiptul, apoi Emiratele Arabe Unite, cu Dubai, Ras Al-Khaimah şi Abu Dhabi. Şi după Revelion se va călători în continuare în Maldive, care a fost de departe vedeta sărbătorilor. E chiar o premieră în acest an: agenţiile de turism au organizat mai mult ca niciodată curse charter pe distanţe lungi, către destinaţii exotice. În curând, se va deschide pe curse charter, după Revelion, Repulica Dominicană cu Punta Cana. Tot aşa, sunt foarte multe cereri. 

 
 
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici