Dalli îi cere lui Oprescu să găsească o soluţie pentru angajaţii firmei

Dalli Exim a solicitat, vineri, primarului Capitalei, Sorin Oprescu, să găsească o soluţie pentru cei 147 de angajaţi ai societăţii care au rămas fără loc de muncă în urma acţiunii municipalităţii de preluare a parcărilor.

18 afișări
Imaginea articolului Dalli îi cere lui Oprescu să găsească o soluţie pentru angajaţii firmei

Dalli îi cere lui Oprescu să găsească o soluţie pentru angajaţii firmei (Imagine: Mediafax Foto)

Solicitarea a fost trimisă primarului general printr-o cerere datată în 16 iulie şi înregistrată la Primăria Capitalei.

În contractul încheiat în 1995 cu Primăria Capitalei privind administrarea parcărilor cu plată, societatea Dalli a fost obligată să preia întreg personalul din cadrul municipalităţii implicat anterior în această activitate.

"Reprezentanţii Dalli consideră normal ca Primăria să analizeze situaţia angajaţilor companiei şi să identifice o soluţie pentru aceştia, dincolo de conflictul dintre cele două instituţii, care nu ar trebui să aibă repercusiuni asupra angajaţilor", se mai arată în comunicatul firmei.

Totodată, reprezentanţii societăţii arată că, cel mai probabil în zilele următoare, va emite deciziile de preaviz pentru toţi angajaţii.

Reprezentanţii municipalităţii precizează că cererea privind întâlnirea cu reprezentanţii societăţii Dalli a fost primită de primarul Capitalei vineri, la ora 14.00, Sorin Oprescu răspunzând pozitiv acestei solicitări.

Municipalitatea mai arată că primarul general va avea o întâlnire, în cursul săptămânii viitoare, cu reprezentanţii firmei Dalli, pentru a discuta "posibilitatea preluării unora dintre foştii angajaţi, în funcţie de necesităţile municipalităţii".

Angajaţii Direcţiei Parcări din cadrul Administraţiei Străzilor din Capitală au preluat, vineri, cele 3.000 de locuri de parcare exploatate până acum de Dalli Exim.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici