Dâmboviţa: Cadavrul carbonizat al unui copil de şase ani, găsit într-o anexă din gospodăria familiei

Cadavrul carbonizat al unui copil de şase ani, din comuna dâmboviţeană Costeşti Vale, a fost găsit, marţi, într-o anexă gospodărească din curtea locuinţei familiei, care a luat foc, existând suspiciunea că băiatul a intrat în podul anexei şi a dat foc din joacă, însă nu a mai putut ieşi din flăcări.

127 afișări
Imaginea articolului Dâmboviţa: Cadavrul carbonizat al unui copil de şase ani, găsit într-o anexă din gospodăria familiei

Dâmboviţa: Cadavrul carbonizat al unui copil de şase ani, găsit într-o anexă din gospodăria familiei (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dâmboviţa, părinţii băiatului nu au ştiut că băiatul este în anexă, crezând că acesta este plecat de acasă, trupul neînsufleţit al acestuia fiind descoperit de către pompierii militari, după stingerea incendiului.

"S-a intervenit la o anexă cu plante furajere, iar în zona podului acesteia, prăbuşit la momentul sosirii pompierilor, la locul incendiului a fost găsit cadavrul carbonizat al unui băieţel de şase ani. La faţa locului, au fost o ambulanţă SMURD şi două autospeciale cu apă şi spumă. Părinţii au crezut că băiatul este plecat de acasă, nu s-au gândit nicio clipă că acesta ar putea fi în anexa în flăcări", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dâmboviţa, mr. Eduard Telea.

Potrivit aceleiaşi surse, în urma incendiului au ars trei tone de plante furajere, o jumătate de metru cub de material lemnos şi alte materiale combustibile.

La ora transmiterii acestei ştiri, pompierii continuă cercetările la faţa locului pentru a stabili cauzele izbucnirii incendiului, iar poliţiştii au început o anchetă în acest caz, fiind întocmit un dosar penal pentru distrugere prin incendiere.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici