Dâmboviţa: Incendiu puternic la o hală de producţie de ambalaje din lemn

Un incendiu puternic a izbucnit, în noaptea de miercuri spre joi, la o hală de producţie de ambalaje din lemn într-o localitate din Dâmboviţa, focul pornind, potrivit pompierilor, de la jarul produs de o instalaţie de încălzire.

107 afișări
Imaginea articolului Dâmboviţa: Incendiu puternic la o hală de producţie de ambalaje din lemn

Dâmboviţa: Incendiu puternic la o hală de producţie de ambalaje din lemn (Imagine: Florin Buliga/Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dâmboviţa, Eduard Ţelea, incendiul a izbucnit la o hală de producţie de ambalaje din lemn situată în comuna Măneşti, satul Drăgăeşti Pământeni.

Focul a distrus 800 de kilograme de brichete din rumeguş, acoperişul halei, pe o suprafaţă de 150 de metri pătraţi, şi a avariat utilaje folosite în producţia ambalajelor din lemn.

Trei autospeciale ale pompierilor din Târgovişte şi Voineşti au intervenit pentru lichidarea incendiului, nicio persoană nefiind rănită.

Conform pompierilor, cauza probabilă a acestui incendiu o constituie jarul căzut dintr-un sistem de încălzire folosit în interiorul halei de producţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici