Dâmboviţa: Peste 130 de elevi, găsiţi în baruri în timpul cursurilor

Peste 130 de elevi din judeţul Dâmboviţa au fost prinşi, în ultima săptămână, că lipseau de la cursuri, aceştia fiind găsiţi de poliţişti, jandarmi şi poliţişti comunitari în baruri şi internet cafe-uri din apropierea şcolilor.

32 afișări
Imaginea articolului Dâmboviţa: Peste 130 de elevi, găsiţi în baruri în timpul cursurilor

Dâmboviţa: Peste 130 de elevi, găsiţi în baruri în timpul cursurilor

În această săptămână, poliţiştii şi jandarmii dâmboviţeni, împreună cu agenţi de la Poliţia Comunitară Târgovişte, au verificat 84 de unităţi de învăţământ în privinţa modului de asigurare a pazei şi a accesului în instituţie şi 112 agenţi economici din apropierea unităţilor de învăţământ.

În urma acţiunilor, au fost găsiţi 137 de elevi care lipseau de la cursuri. Majoritatea acestor elevi au fost găsiţi în baruri şi internet cafe-uri din apropierea unităţilor de învăţământ.

De asemenea, poliţiştii au dat 24 de amenzi, în special pentru intrarea fără drept în incinta instituţiilor de învăţământ şi pentru adresarea de cuvinte şi expresii jignitoare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici