Dâmboviţa: Suspecţi de o TÂLHĂRIE de 20.000 de euro, ridicaţi în urma unor percheziţii

Trei persoane suspectate că au furat 20.000 de euro, prin ameninţări, dintr-o casă din Târgovişte au fost ridicate, sâmbătă, în urma unor percheziţii în comuna dâmboviţeană Gura Ocniţei, la descinderi fiind găsite o armă, bani şi bijuterii provenite din infracţiuni, dar şi un laborator de droguri.

771 afișări
Imaginea articolului Dâmboviţa: Suspecţi de o TÂLHĂRIE de 20.000 de euro, ridicaţi în urma unor percheziţii

Dâmboviţa: Suspecţi de o TÂLHĂRIE de 20.000 de euro, ridicaţi în urma unor percheziţii (Imagine: Diana Iurkiewicz/Mediafax Foto)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Dâmboviţa, Raluca Florescu, percheziţiile au avut loc la locuinţele a patru persoane din comuna Gura Ocniţei suspectate de tâlhărie.

Conform sursei citate, în data de 7 mai cei patru suspecţi, cu vârste cuprinse între 22 şi 26 de ani, toţi din comuna Gura Ocniţei, au pătruns într-o locuinţă din Târgovişte şi, prin ameninţări, au sustras suma de 20.000 de euro.

În urma percheziţiilor, la locuinţele acestora poliţiştii au descoperit o armă neletală, mai multe sume de bani şi bijuterii, produse electronice şi electrocasnice, achiziţionate cu banii proveniţi din săvârşirea de infracţiuni, precum şi trei autoturisme care ar fi fost cumpărate cu banii proveniţi din tâlhărie. De asemenea, la locuinţa unuia dintre suspecţi, într-o mansardă, poliţiştii au descoperit un laborator pentru cultivarea canabisului.

Trei dintre suspecţi au fost ridicaţi în urma percheziţiilor şi sunt audiaţi la sediul Poliţiei Dâmboviţa, cel de-al patrulea fiind plecat în străinătate şi urmând să fie depistat şi adus în România pentru cercetări.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici