Dâmboviţa: Trei persoane rănite grav în urma coliziunii dintre o cisternă şi un autoturism

Trei persoane au fost rănite grav, după ce o cisternă şi un autoturism s-au ciocnit violent pe DN 72, în localitatea Mija, judeţul Dâmboviţa. Din primele informaţii se pare că şoferul autoturismului nu a adaptat viteza la condiţiile de drum.

72 afișări
Imaginea articolului Dâmboviţa: Trei persoane rănite grav în urma coliziunii dintre o cisternă şi un autoturism

Dâmboviţa: Trei persoane rănite grav în urma coliziunii dintre o cisternă şi un autoturism

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române anunţă că pe DN 72, în localitatea Mija, judeţul Dâmboviţa, s-a produs o coliziune frontală între un autoturism şi o cisternă fără încărcătură.

Impactul a dus la rănirea a trei persoane, iar circulaţia rutieră este blocată pe ambele sensuri de mers.

Potrivit Poliţiei Dâmboviţa, cele trei persoane au fost rănite grav.

Din primele informaţii se pare că şoferul autoturismului nu a adaptat viteza la condiţiile de drum.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici