Dâmboviţa: Un copil de 3 ani a murit după ce căzut într-un beci adânc de doi metri

Un copil în vârstă de trei ani şi jumătate a murit după ce a căzut, luni, în beciul unei gospodării din localitatea dâmboviţeană Voineşti.

30 afișări
Imaginea articolului Dâmboviţa: Un copil de 3 ani a murit după ce căzut într-un beci adânc de doi metri

Dâmboviţa: Un copil de 3 ani a căzut într-un beci adânc de doi metri

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Dâmboviţa, subinspector Ioana Preda, decesul a fost declarat în jurul orei 13.30, după ce medicii de la spitalul din Voineşti, de la Serviciul de Ambulanţă şi Spitalul Judeţean de Urgeţă din Târgovişte au încercat timp de peste o oră şi jumătate să îl resusciteze pe copil.

"Copilul a fost declarat decedat în jurul orei 13.30, de către medicii Spitalului Judeţean de Urgenţă din Târgovişte. Poliţia va deschide dosar penal sub acuzaţia de ucidere din culpă, urmând să stabilim dacă băieţelul a decedat din cauza neglijenţei mamei sale", a spus purtătorul de cuvânt al Poliţiei Dâmboviţa.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă Dâmboviţa, dr. Denis Vişoiu, a declarat că băieţelul avea şanse mici de supravieţuire, din cauza faptului că a stat cel puţin o jumătate de oră în apa acumulată în beci, cauza cea mai probabilă a decesului, fiind, de altfel, înecul.

Incidentul în urma căruia copilul şi-a pierdut viaţa s-a produs în jurul orei 11.30, fiind anunţat la serviciul 112 de către mama copilului, care a constatat că băiatul lipseşte, iar la un moment dat l-a găsit pe acesta căzut într-un beci adânc de aproximativ doi metri, care era în curs de amenajare şi plin cu apă.

Potrivit şefului Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dâmboviţa, colonel Emil Pietreanu, copilul a fost scos din beci de către pompierii militari din Voineşti, la câteva minute de la apelul mamei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici