Dâmboviţa: Un preot, soţia şi fiica acestuia şi-au pierdut viaţa într-un accident rutier

Un preot din localitatea dâmboviţeană Gheboaia şi soţia şi fetiţa acestuia de 12 ani şi-au pierdut viaţa, marţi seară, într-un accident rutier petrecut în Târgovişte, maşina lor, o Dacia 1.300, fiind izbită frontal de un autoturism BMW cu numere de Bucureşti, în care se aflau trei persoane.

118 afișări
Imaginea articolului Dâmboviţa: Un preot, soţia şi fiica acestuia şi-au pierdut viaţa într-un accident rutier

Dâmboviţa: Un preot, soţia şi fiica acestuia şi-au pierdut viaţa într-un accident rutier (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie Dâmboviţa, accidentul a avut loc pe Bulevardul I.C. Brătianu, în apropierea unei căi ferate industriale care desparte cartierele CFR de Aleea Trandafirilor, iar la faţa locului s-au deplasat cinci ambulanţe - patru ale Serviciului de Ambulanţă din Târgovişte, şi una de la SMURD.

"Impactul a fost unul deosebit de violent, iar medicii i-au resuscitat la faţa locului pe toţi cei trei, bărbatul, femeia şi fetiţa, dar după o oră au declarat decesul acestora. Cele trei persoane din autoturismul BMW, doi bărbaţi şi o femeie, au fost transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgovişte pentru recoltare de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei persoanei care a condus", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dâmboviţa, comisar Mihaela Savu.

Din declaraţiile unora dintre martori rezultă că maşina BMW ar fi fost condusă dinspre Bulevardul Carol I spre Piaţa 1 Mai cu viteză de peste 100 de km/oră, iar la terasamentul de cale ferată, aflat în pantă, a "zburat" câţiva metri, intrând în coliziune cu Dacia 1.300, care semnalizase "stânga" şi se înscrisese pe drumul spre Cartierul CFR din Târgovişte.

Din primele date ale poliţiştilor, se pare că bărbatul suspectat că ar fi condus autoturismul BMW este tot preot, în localitatea dâmboviţeană Glodeni. În urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat că acesta avea o alcoolemie de 0,40, însă poliţiştii nu au stabilit deocamdată dacă bărbatul se afla la volanul autoturismului BMW.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici