Dan Bittman candidează din partea PER la primăria sectorului 1 Bucureşti

Solistul trupei Holograf, Dan Bittman, va candida la primăria sectorului 1 al Capitalei din partea Partidului Ecologist Român (PER), al cărui membru este de doi ani.

182 afișări
Imaginea articolului Dan Bittman candidează din partea PER la primăria sectorului 1 Bucureşti

Dan Bittman candidează din partea PER la primăria sectorului 1 Bucureşti (Imagine: Mediafax Foto)

Preşedintele PER, Dănuţ Popp, a anunţat, joi, la Craiova, că unul dintre soliştii cunoscuţi ai muzicii uşoare româneşti va participa la alegerile locale din 1 iunie, urmând să candideze pentru primăria sectorului 1 din Bucureşti.

"Bomba pe care o vom lansa pe piaţă săptămâna viitoare este Dan Bittman, care va fi candidatul nostru la primăria sectorului 1. El este ecologist de multă vreme, iar de doi ani este şi ecologist cu adeziune. Săptămâna viitoare va fi lansat oficial pentru primăria sectorului 1", a declarat Popp.

El a mai spus că o altă trupă rock se ocupă în această perioadă de imnul PER.

“Nu este singurul din acest segment care este ecologist. Ecologişti de când se ştiu sunt şi toţi membrii trupei Compact, care vor fi alături de noi. Acum lucrează la imnul partidului şi vor concerta pentru noi în această campanie electorală", a mai spus Dănuţ Popp, preşedintele PER.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici