Dan Tătaru, fost secretar de stat în MapN şi senator, a murit din cauza COVID-19. Avea 51 de ani

  • Dan Tătaru, fost secretar de stat în MapN şi senator, a murit la vârsta de 51 de ani, din cauza COVID-19
  • Anunţul a fost făcut de ministrul Apărării, Nicolae Ciucă, pe pagina de Facebook
4937 afișări
Imaginea articolului Dan Tătaru, fost secretar de stat în MapN şi senator, a murit din cauza COVID-19. Avea 51 de ani

Dan Tătaru, fost secretar de stat în MapN şi senator a murit din cauza COVID. Avea 51 de ani

Dan Tătaru, fost secretar de stat în MapN şi senator, a murit la vârsta de 51 de ani, din cauza coronavirusului, a anunţat Nicolae Ciucă, ministrul Apărării. 
 
„Am aflat cu tristeţe despre trecerea la cele veşnice, la numai 51 de ani, a lui Dan Tătaru, fost senator al României şi secretar de stat în Ministerul Apărării Naţionale în două mandate.
 
Transmit sincere condoleanţe familiei îndoliate.
 
Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, a scris Nicolae Ciucă pe pagina de Facebook. 
 
Raed Arafat a declarat, duminică seară, la Antena 3, că s-a intenţionat transferul la Spitalul Militar ROL 2 instalat în incinta Institutului „Ana Aslan”, dar pacientul a intrat în stop cardio-respirator înainte de a putea fi transferat cu elicopterul şi nu a putut fi resuscitat, scrie news.ro.
Dan Tătaru a fost ales, în 2012, senator din partea PSD, la Bacău. Din 2015 acesta a activat ca senator independent, până la finalizarea mandatului în 2016. 
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici