Dan Voiculescu nu a fost încă operat

Dan Voiculescu, în prezent internat la Spitalul Universitar din Capitală, nu a fost încă operat, starea acestuia fiind aceeaşi, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse medicale.

1343 afișări
Imaginea articolului Dan Voiculescu nu a fost încă operat

Dan Voiculescu nu a fost încă operat

Surse din rândul doctorilor au declarat, pentru agenţia de presă MEDIAFAX, că Dan Voiculescu nu a fost încă operat, starea acestuia fiind aceeaşi.

Omul de afaceri, încarcerat la Penitenciarul Rahova, a fost transportat, vineri după-amiază, la Spitalul Universitar de Urgenţă din Capitală, după ce ar fi suferit o ocluzie intestinală. Voiculescu a fost transferat cu pază de la Penitenciarul Rahova, acolo unde îşi ispăseşte pedeapsa de 10 de închisoare.

Marţi, Tribunalul Bucureşti ar urma să se pronunţe în cazul cererii de liberare condiţionată formulate de fostul senator. Dacă instanţa va decide că Voiculescu poate fi eliberat condiţionat, atunci el va putea părăsi penitenciarul în care este încarcerat din 2013.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici