Dani Mocanu sfidează autorităţile. Manelistul s-a pozat cu un pui de căprioară: „Moş Nicolae, te rog frumos, arestează-mă tu... că Poliţia nu poate!”

  • Dani Mocanu este vizat de un dosar penal pentru că a filmat un videoclip în care apare alături de un leu.
  • Acum, el alege să sfideze autorităţile şi a postat pe contul său de facebook o fotografie cu el şi un pui de căprioară.
  • Postarea sa este însoţită de un mesaj care face aluzie la dosarul său penal: „Moș Nicolae te rog frumos arestează-ma tu ... ca poliția nu poate”.
1126 afișări
Imaginea articolului Dani Mocanu sfidează autorităţile. Manelistul s-a pozat cu un pui de căprioară: „Moş Nicolae, te rog frumos, arestează-mă tu... că Poliţia nu poate!”

Dani Mocanu sfidează autorităţile. Manelistul s-a pozat cu un pui de căprioară: „Moş Nicolae, te rog frumos, arestează-mă tu... că Poliţia nu poate!”

Dani Mocanu a postat pe contul său de facebook o fotografie în care apare alături de un pui de căprioară. În descrierea pozei, manelistul alege să fie ironic la adresa autorităţilor şi face o aluzie la dosarul său penal, în care este cercetat: „Moş Nicolae, te rog frumos, arestează-mă tu... că Poliţia nu poate!”

Poliţiştii argeşeni au anunţat, în urmă cu o lună, deschiderea unui dosar penal după ce manelistul Dani Mocanu a filmat un videoclip în care apare un leu rănit şi subnutrit. „În urma informaţiilor apărute în spaţiul public, referitor la realizarea unui videoclip cu un animal exotic, vă aducem la cunoştinţă următoarele: Poliţiştii s-au sesizat din oficiu şi efectuează verificări privind rele tratamente şi cruzimi împotriva animalelor, respectiv cu privire la condiţiile de deţinere a animalului ce apare în materialul filmat. În cauză a fost întocmit dosar penal, conform Legii 205 din 2004, privind protecţia animalelor, în care se desfăşoară cercetări sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti”, a transmis IPJ Argeş.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici