Danone nu va mai vinde iaurtul suspectat de contaminare cu dioxină

Danone nu va mai pune în vânzare lotul de iaurturi cu data de expirare 11 septembrie, chiar dacă analizele la laboratorul de referinţă din Budapesta au arătat că este bun pentru consum, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, Jacques Ponty, directorul general al producătorului de lactate.

3 afișări
Imaginea articolului Danone nu va mai vinde iaurtul suspectat de contaminare cu dioxină

Danone nu va mai vinde iaurtul suspectat de contaminare cu dioxină

Lotul va fi distrus, deoarece compania nu este sigură că a fost respectat lanţul de frig, pe perioada depozitării sub sechestru.

Doar unul dintre cele două loturi de iaurt suspectate de contaminare cu dioxină a fost testat la laboratorul de la Budapesta, dar ambele loturi conţineau acelaşi produs suspect, astfel că rezultatul analizelor este valabil pentru amândouă, au precizat reprezentanţii Danone.

"Lotul cu data de expirare 20 august nu a fost testat, dar el conţine acelaşi preparat de fruct caşi cel care expiră la 11 septembrie, pentru care rezultatele analizelor au ieşit bine", a spus Ponty.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici