Dascălu:Priorităţile mele, îmbunătăţirea imaginii MAI, IGPR, continurea reorganizării Poliţiei

Ioan Dascălu, a declarat, marţi, după anunţul numirii lui ca secretar de stat în Ministerul Administraţiei şi Internelor, că activitatea sa vizează îmbunătăţirea imaginii MAI şi, implicit, a Poliţiei Române, precum şi reformarea, restructurarea şi reorganizarea ministerului.

78 afișări

Secretarul de stat Ioan Dascălu, noul şef al Departamentului de Ordine şi Siguranţă Publică, care până în prezent, timp de trei ani, a ocupat funcţia de ataşat de Interne la Ambasada României din Marea Britanie, a prezentat, marţi, care sunt priorităţile sale în următoarea perioadă.

"Pe termen scurt, activităţile mele vor viza activitatea de îmbunătăţire a imaginii MAI şi creşterea gradului de încredere în această instituţie şi a Poliţiei Române, ca instituţie fanion", a spus Dascălu.

Noul secretar de stat în MAI a adăugat că are în vedere şi "activitatea care se află deja în derulare", respectiv reformarea, restructurarea şi reorganizarea Ministerului de Interne.

Ministrul de Interne, Traian Igaş, a anunţat, marţi, eliberarea lui Dan Valentin Fătuloiu din funcţia de secretar de stat, şef al Departamentului de Ordine şi Siguranţă Publică, şi numirea în locul acestuia a lui Ioan Dascălu.

Igaş a precizat că deciziile au fost luate în urma verificărilor declanşate în scandalul de la Piatra Neamţ.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici