De astăzi, îţi poţi mobila casa plătind cu cryptomonede. Toate detaliile

547 afișări
Imaginea articolului De astăzi, îţi poţi mobila casa plătind cu cryptomonede. Toate detaliile

De astăzi, îţi poţi mobila casa plătind cu cryptomonede

Unul dintre cele mai vechi branduri din România, Elvila, a anuţat astăzi prin intermediul unui comunicat oficial că va începe să accepte plata pentru produsele sale prin cryptomonede, atât online, cât şi în magazinele fizice.

Controlată de Viorel Cataramă, decizia, deşi revoluţionară, nu a venit chiar ca o mare surpriză, omul de afaceri fiind cunoscut pentru abordările îndrăzneţe, lucru recunoscut chiar de el într-o declaraţie oficială: “De-a lungul istoriei noastre ca brand, am avut tot timpul de câştigat când am luat decizii îndrăzneţe. Într-o perioadă în care lumea se fereşte să invesească, adevăraţii oameni de afaceri trebuie să ia decizii curajoase, care vor schimba atât piaţa, cât şi obiceiurile consumatorilor. Decizia de a accepta plata în cryptomonede nu a fost luată uşor. Am analizat toate aspectele, plusurile şi minusurile, atât financiare, cât şi legale, şi la final, am decis că este o evoluţie naturală”.

Mai mult, omul de afaceri a subliniat că dezvoltarea în mediul digital a brandului Elvila va continua. “Păşim astăzi într-o zonă nouă şi o facem cu încredere şi deschidere către noile tehnologii şi către noile realităţi ale lumii. De astăzi, E-ul de la Elvila puteţi să consideraţi că vine şi de la “electronic”. Facem astăzi un prim pas către Metaverse şi Web 3.0 şi vă invităm să veniţi alături de noi!” a declarat CEO-ul Elvila SA – Viorel Cataramă.

Compania va accepta plata cu principalele patru cryptomonede ca popularitate din România - BITCOIN (BTC), Ethereum(ETH), Elrond(EGLD), şi Tether (USDT). Plata prin cryptomonede va fi realizată prin intermediul unui operator specializat – UTRust – o soluţie a celor de la Elrond, start-up românescu cu mare experienţă în domeniu, ce va garanta un curs de conversie stabil pentru 15 minute.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici